От името на Сдружение „Аутизъм днес“, бихме искали да Ви поканим да се включите в нашата „Благотворителна вечер на приятелите на деца с аутизъм“, която ще се състои на 24.04.2023 г. в Гранд хотел Милениум (Бул. Витоша 89В) от 19:00 ч. 

Събитието ще се проведе под Патронажа на Вицепрезидента на Р. България, г- жа Илияна Йотова и подкрепено от любими български творци – приятели на сдружението ни. 

Ние от „Аутизъм Днес“ вече 8 години посвещаваме всеки ден от живота си да подкрепяме развитието и добруването на деца с аутизъм чрез професионална образователна помощ, грижа и любов. Отдадени сме и на идеята да носим упование и надежда на родителите на тези деца, за да знаят, че в България имат съмишленици, които ги подкрепят в усилията да осигурят най-щастливото възможно настояще и най-доброто възможно бъдеще на децата си. 

За тези години основахме четири специализирани центъра за професионална помощ (два в гр. София, един в гр. Плевен и от 2022 г. и един в гр. Бургас) за деца с аутизъм, в които повече от 200 деца месечно и над 1000 деца годишно получават най- висококачествена терапевтична подкрепа. 

Развитието и поддръжката на центровете и на професионалната квалификация на работещите в тях специалисти, обаче, изискват сериозен ежемесечен финансов ангажимент, с който не можем да се справим сами.

На Благотворителната вечер ще има и Благотворителен търг с произведения на изкуството, книги и преживявания, чрез закупуването на които също можете да подкрепите каузата за достоен живот на децата с аутизъм в България! Подкрепата Ви е важна за нас! Заедно можем да създадем достоен живот в България за децата с аутизъм и техните семейства! 

При нужда от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас на: 

Владислава Цолова, председател на Сдружение „Аутизъм днес“: тел. +359896699274, email: invisible.bulgarian.children@gmail.com  Връзки с обществеността към Сдружение „Аутизъм днес“: тел. +359886808819, email: autismtodayaba@gmail.com