„Левски“ бе надигран от „Айнтрахт“ (Фр) в реванш аот плейофите на футболния турнир Лига на конференциите, призна треньорът на „сините“ Николай Костов. „Сините“ паднаха 0:2 във Франкфурт и отпаднаха от евротурнирите.

„Бяхме надиграни през първото полувреме. „Айнтрахт“ задържа инициативата през второто. Не ни се получи играта. Губехме лесно топката и нямахме добри подавания. Не искам обаче да критикувам играчите, може би това са нашите възможности на този етап. Просто отборът на „Айнтрахт“ е по-добър и по-бърз с топката. Чисти положения обаче нямаха преди гола“, заяви Костов след срещата.

„Жалко, че не стигнахме до продължения, но това е футболът. Съжалявам за това, което се получи.

„Още през първото полувреме започнахме с дълги подавания, което не бяхме предвидили. Още веднъж ще кажа, че не излизахме добре от пресата и губехме бързо топката. Това смути играчите ни.

„Имаме си цели във вътрешния шампионат. И там също ще има игри, които няма да се получават. Въпросът е да си запазим играта и да разчитаме на нашия си футбол. Говоря и за фаза защита, и за фаза атака“, добави треньорът на „Левски“