Отзиви след победата на ЦСКА срещу гостуващия Берое (Стара Загора) с 96:68 в среща от Националната баскетболна лига за мъже:

Росен Барчовски, старши треньор на ЦСКА: „Залагаме на агресивна защита и бързина в нападение. Разбира се, и на доста други детайли. Берое разполага с доста добри единици. Ние бяхме без Дарел Оуенс, което намалява особено нападателната ни мощ. Енигма беше включването на Брендън Йънг. Готвихме се сериозно. Определено сме в най-доброто състояние от началото на сезона, но не в такова, каквото на мен ми се иска. За да постигнем нещо запомнящо се, трябва да качим класата на отбора още много чувствително“.

Мартин Сотиров, баскетболист на ЦСКА: „Радвам се, че както аз и отборът влизаме в някаква форма. Надявам се да продължим в този дух, защото идват много трудни мачове. Дано сме все по-добре във всеки следващ мач. В отбора има доста опитни играчи. Не се усещам като лидер, а като някой, който може да помогне в момента. Самочувствието идва с добра игра. Идва и с добра отборна игра, и с добра защита, каквато правим в двата последни мача. Опитваме се да влезем в топ 4, а защо не и по-нагоре“.

Бойко Миленков, треньор на Берое: „Чувствам се, все едно сме в началото на сезона. Предвид двамата нови играчи и предвид липсата на Дарин. Не искам да влизам в оправдателен режим, но изглеждаме като да сме в началото на сезона и сме се събрали преди пет дни. В момента така изглеждаме. Със сигурност ще ни трябва време. ЦСКА бяха по-желаещи, по-организирани, по-мотивирани, всичко. Казах им, че със сигурност ще допускаме грешки в нападение, със сигурност ще изглеждаме зле в нападение. Без типичен пойнт гард – Дарин. Нека компенсираме със защита. Е, не успяхме“.

Дариъс Хол, играч на Берое: „Аз през цялото време вярвам и искам да спечелим. Опитахме да играем на бърза атака, не се получи. Трябваше да вземем много повече борби. Това ни едва трети мач с новите играчи. Трябва ни много време, за да се напаснем. Надявам се, че оттук нататък ще ставаме все по-добри“.

Източник: Ива Кръстева, БТА