Джош Мориси и Марк Шийфеле вкараха по два гола за Уинипег в третата третина за успеха с 4:2 над Сейнт Луис. С този успех Джетс събират 65 точки и се доближават съвсем близо до лидера Далас.

Саку Мейналанен и Кайл Конър се отличиха с по две асистенции в срещата, а вратарят на победителите Конър Хелебок отрази 24 изстрела.

Гостите от Сейнт Луис, които са на 6-о място в Централната дивизия, поведоха с 2:0 в началото на третата част и едва ли са очаквали да инкасират след това четири безответни гола. Но Мориси намали на 1:2 само 40 секунди след второто попадение на гостите, след това в рамките на нови 20 секунди Шийфеле и второто попадение на Мориси обърнаха развоя на срещата.

Джейк Нейбърс откри резултата за Сейнт Луис в 14:36 минута на мача след подаване на Тори Круг. А във 2:02 минута на третата част Джош Лейво и Нейбърс изработиха втори гол за Сейнт Луис, реализиран от Никита Александров.

24 секунди преди края Шийфеле вкара на празна врата, за да оформи крайния резултат и да запише 31-ото си попадение през сезона.

Източник: Атанас Василев, БТА