Ръководството на ЦСКА подготвя куп изненади за феновете си през новия сезон. Нов детски сектор, нов сайт и абонаментни карти ще радват армейски запалянковци.

Ето и съобщението на „червените“:

Водени от принципа, че трябва да работим в името на нашите деца, от началото на следващия сезон ще обърнем специално внимание именно на най-малките ни фенове. В нашия дом – стадион „Българска армия“, ще бъде изграден детски сектор, в който всеки малчуган ще може да изживее тръпката на футбола по специален начин – с игри, занимателни дейности и аниматор, който да се грижи за децата в сигурна среда. А на родителите оставяме възможността да се съсредоточат върху представянето на любимия отбор. Вярваме, че футболът е повече от игра, а присъствието на стадиона трябва да се превърне в ежеседмичен празник за всяко семейство.

Модернизация ще претърпи и сайтът cska.bg. Вече стартира изграждането на нова уебстраница, която ще бъде със съвременен интерфейс, леснодостъпна и удобна за ползване от всички привърженици, които очакват навременна информация за дейностите в клуба.
 Абонаментните карти за сезон 2022/23 година ще бъдат пуснати в продажба онлайн в понеделник (20.06.), а от четвъртък (23.06.) ще имате възможност да си ги закупувате и физически на място от администрацията на „Армията“.