Берое и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в първата среща от 11-ия кръг на българското първенство. Домакините доминираха в голяма част от срещата, но пропуснаха доста ситуации. Но сериозна заслуга за точката имаше Даниел Наумов, който направи няколко впечатляващи подавания.

Въпреки това Берое остава в пет мача без победа и без отбелязан гол. Гостите от ЦСКА 1948, които днес не бива да се гордеят с представянето си, са на 7-о място с 15 точки и два мача по-малко.

Домакините започнаха активно срещата и в първите 15 минути пропуснаха две добри положения. Енцо Ойос стреля над горната греда, а веднага след това Сантяго Годой изпусна чудесна възможност. Той елиминира Симеон Петров, подмина и Елитон, но останал сам срещу Наумов стреля покрай гредата в аут.
Гостите от ЦСКА 1948 имаха  отлична възможност пет минути по-късно, но Симеон Петпов не успя да засече подаване на Русев. Годой и Ойос сътвориха нова латино-комбинация, но Наумов спаси. 

В последната минута на първата част гостите от София пропуснаха отлична възможност да открият резултата. При контраатака Кяртансон овладя и трябваше просто да подаде бързо и напред, но се забави и провали атаката.

Началото на второто полувреме беше за домакините, които вдигнаха оборотите и сериозно притесниха Наумов на няколко пъти. Още в 48-ата минута Сантяго Годой беше изведен страхотно от Ойос зад отбраната на ЦСКА 1948, излезе зад защитата и стреля, но Наумов спаси. 6 минути по-късно Чочев сбърка и това едва не донесе главоболия за Наумов. Ударът на Енцо Ойос се отклони в тялото на Симеон Петров и излезе ъглов удар.

В 65-ата Антонио Вутов опита да изненада вратаря Лунгарсо, който макар и с мъка, успя да избие. Но в 71-ата минута пак Наумов беше важната фигура за гостите, след като се разтегна под гредата и извади бомбен изстрел на Карлос Пачаме. А седем минути по-късно гостите искаха дузпа, след като Антонио Вутов падна на скорост в наказателното поле, но съдията Мартин Великов правилно прецени да не отсъжда нищо.

В края на мача и двата отбора тръгнаха в атаки, за да изненадат противника. Най-напред снажният Елитон скочи най-високо и с глава стреля, а вратарят на Берое Хуан Лунгаросо не мръдна от мястото си. За негов късмет топката излезе в аут. При ответната атака беройци бяха близо до голов удар, но Вини Трибуле беше спрян с фаул на скорост. Ивайло Чочев можеше да промени всичко в последната секунда, но изстрелът му с глава попадна в ръцете на вратаря. БНР