Съперникът на “Левски” в плейофа в Лигата на конференциите – “Айнтрахт” (Франкфурт), ще бъде сериозно отслабен преди решителния реванш със “сините”. Мачът на истината между двата тима е в четвъртък от 21,30 ч. Първата среща в България завърши 1:1.

Германският клуб вече е договорил продажбата на Йеспер Линдстрьом. Датският национал ще премине в италианския шампион “Наполи”. Именно заради продажбата му офанзивният футболист, оценен на близо 30 млн. евро, се появи в последните минути при равенството 1:1 в София. А в последния кръг от Бундеслигата остана на пейката. Трансфериран ще бъде и бранителят Кристофер Ленц. Защитникът ще премине в “Лайпциг” до дни.

Очаква се точно преди реванша със “сините” “Айнтрахт” да продаде и най-добрия си футболист – Рандал Коло Муани. Френският нападател 100% може да се счита за ново попълнение на “Пари Сен Жермен”. Сделката трябва да бъде обявена в деня на реванша между българи и немци. В Германия трансферният прозорец затваря в 19,00 ч местно време, или 20,00 ч българско. А едва ли “Айнтрахт” би се лишил от сделката за Коло Муани. В замяна на нападателя носителят на трофея от Лига Европа за 2022 г. ще получи близо 70 млн. евро, бонуси в размер на още 10, както и ще привлече 21-годишния Уго Екитике, който е продукт на парижани.