Берое подписа с юношата на клуба Дамян Йорданов, за който това е първи професионален договор. Освен с него, клубът ще подпише и с още трима от своите юноши, след като бъде издадено съответното разрешение за работа от Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“. Това са Васил Василев, Александър Петров и Викторио Вълков, които все още нямат навършени 18 години, съобщават на официалния сайт на тима.

Дамян Йорданов е роден през 2005 г. във Варна и играе като атакуващ полузащитник. Той взе участие в един официален мач на „зелените“ през миналия сезон, както и в редица контроли на тима в последните четири подготовки. Йорданов бе един от основните играчи на Берое II през миналия сезон. Той е носител на сребърен медал от Елитната група до 15 г. през сезон 2019/2020.

Васил Василев е роден през 2005 г. в Хасково и играе като нападател. Той взе участие в десет официални срещи на представителния отбор през миналия сезон, в които отбеляза и едно попадение. Василев също е носител на сребърен медал от Елитната група до 15 г. през сезон 2019/2020.

Александър Петров е роден през 2005 г. в Стара Загора и играе като дефанзивен полузащитник. Все още няма официален двубой с представителния тим, но взе участие в редица контроли на тима в два подготвителни лагера. Петров също е носител на сребърен медал от Елитната група до 15 г. през сезон 2019/2020.

Викторио Вълков е роден през 2006 г. в Сливен и играе като защитник. Той също все още няма официален дебют с екипа на „зелените“, но взе участие и в трите контролни срещи на тима от предсезонната подготвка тази година. През миналия сезон има участия както в двубоите на Берое II, така и в Елитната група до 17 години.