ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2023/24 г. От вторник (20 юни) пропуските ще могат да бъдат закупени и на каса на EasyPay, както и от касата до фен магазина на стадион „Българска армия“, която ще работи всеки ден от 11:00 до 19:00 часа.

Ето и съобщението на „червените“:

Армейци,

Започва онлайн продажбата на абонаментни карти за сезон 2023/24 г. От вторник (20 юни) сезонните карти ще могат да бъдат закупени и на каса на EasyPay, както и от касата до фен магазина на стадион „Българска армия“, която ще работи всеки ден от 11:00 до 19:00 часа.

При ползване на метод за плащане EasyPay, заплащането се извършва в удобна за Вас каса на EasyPay срещу представяне на десетцифрен код, който ще получите по имейл и на последна стъпка, след потвърждаване на заявката!

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на „Армията“ и Националния стадион само за Първа лига и турнира за Купата на България (без финала).

Цените на картите са, както следва:

– Сектор А – 230 лева

– Сектор В – 150 лева

– Сектор Г – 110 лева

– ВИП ложа – 1300 лв. с включен паркинг

Продължава продажбата на семейни карти за сектор „В“. При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор „В“ ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК – цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

За втори пореден сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.

ВАЖНО! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават само на каса!

Всеки един картодържател, който представи карта от миналата година, ще получи и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цената!

Местата на картодържателите от миналия сезон ще се пазят до 10 юли (понеделник) 2023 г. След изтичане на този срок съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба.

БТА