ПФК Левски стартира сътрудничество с компанията Sport Depot, която ще доставя екипировка на бранда Adidas за клуба.

Изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на Sport Depot Николай Цонов дадоха официален старт на дългосрочното сътрудничество и си пожелаха успешна и вдъхновяваща съвместна работа, съобщиха „сините“ чрез уебсайта си.

„Щастлив съм, че ще си партнираме със Sport Depot и ще използваме екипировката на един от гигантите в индустрията Аdidas. Мисля, че по този начин ще предоставим на нашите привърженици качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителният отбор с Аdidas ще бъдат екипирани и всички отбори от Академия Левски. Подготвена е и специална фенколекция. Надявам се, че с новата екипировка ще постигнем много победи“, заяви Боримиров.

„Сътрудничеството с ПФК Левски е изключително ценно за нас като част от политиката и стремежа на компанията ни да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на Аdidas отборът ще пожъне още успехи на футболния терен и ще бъде вдъхновение за феновете и младите футболни надежди“, каза Николай Цонов.

Новата екипировката на Левски ще се предлага в официалния магазин на ПФК Левски на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, онлайн на fanshop.levski.bg, както и в магазините на Sport Depot в цялата страна и онлайн на www.sportdepot.bg.

БТА