Тодор Неделев беше представен официално като ново попълнение на Лудогорец от техническия директор на шампионите Козмин Моци. 

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) ще носи фланелката с номер 88 в клуба от Разград.

„Чувствам се добре. Благодаря на Лудогорец за прекрасното отношение и за професионализма. Видях в тяхно лице, че имат огромно желание да ме привлекат. Отборът ме прие много добре. Тук съм да помогна на Лудогорец да стане шампион, а аз да изпитам емоцията от големи мачове, каквито тимът играе всяка година“, заяви Неделев.

„Причината да стане този трансфер, е че имаше два клуба – единият ми показа, че няма нужда от мен, а другият ми показа огромно уважение и колко ме иска в редиците си. Усетих страхотна подкрепа от тях. Всеки един футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде на място, където ще бъде ценен и уважаван“, добави той.

„В личен план си пожелавам здраве на мен и моите съотборници. След този инцидент осъзнах колко важно е здравето. Пожелавам си големи успехи с Лудогорец и да помагам с моите изяви на терена, защото всички знаят какво умея. Ще се постарая на 100 процента да го показвам във всеки мач“, каза още националът.

„Естествено, че ще има фенове, които са недоволни и ще ме наричат предател. Аз излязох пред тях и казах моята гледна точка. Всеки човек си има мнение и може да вярва на каквото поиска. От много години се познаваме с Десподов и Недялков, играем заедно в националния отбор. Те ме приобщават в обстановката. Помагат ми много, но не само те. Виждам отношение от футболисти и ръководство. Радвам се, че имам приятели в този отбор. Има много мачове до края на първенството. Ще направим всичко възможно да ги спечелим и да станем шампиони. Отново съм в България, просто сменям отбора. Професионалист съм и трябва да се адаптирам по най-бързия начин и да давам всичко от себе си“, каза той.

„Винаги съм имал желание да стана шампион на България. Лудогорец е отбор, който през последните 11 години е фактор. Това само може да ме мобилизира още повече да се раздавам и да помогна на отбора да спечели нова титла и аз да запиша името си в историята на Лудогорец като шампион. Искам всяка година да сме шампиони и да играем европейски мачове. Надявам се още в неделя да покажа това, което мога. Вече не трябва да отговарям какво се случва в Ботев. Има си шефове и ръководители, така че всички въпроси трябва да бъдат към тях“, заяви Неделев.

Източник: БНР