Мисълта ми е само за победа. Това заяви старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев на днешната си пресконференция преди гостуването на Ботев във Враца от 20-ия кръг на Първа лига. Срещата е в неделя, 19 февруари, от 12:45 часа.

„Очакванията са както всеки един мач, нашата нагласа и самата подготовка за дадения двубой е само с мисълта за победа. Ще срещнем доста добър, огранизиран отбор, който играе на собствен терен. Гоним собствените си цели през този сезон. Мисълта ми е само за победа, такава е и на играчите“, започна той.

„В този момент всички терени са на кажи-речи едно и също ниво. Трябва да се абстрахираме. Имаме по-добрите играчи. По-добрият играч се настройва по-добре към условията. Не мислим какво ще окаже теренът. Не приемам оправдания, че теренът бил крив и имал дупки. Нека да гледаме мач за мач. Като дойдат директните двубои, аз не ги деля на фаворити и аутсайдери. Дай Боже да изпълним целта си.

Неприятна е ситуацията с Александър Колев, получи трамва в мача в Хебър в 15-20-та минута. Сам доигра мача. Аз не знаех за контузията. Ще е аут за месец-месец и половина. По индивидуална програма започна да прави упражнения. Налага се известно време да се лекува. Да се надяваме, че още тази седмица Педриньо ще може да играе. Доколкото имам уверение, чисто документално ще бъде наред“, завърши Янчев.

На пресконференцията бе и левият бек на „армейците“ Ангел Лясков. „Треньорският щаб прави всичко, за да ни подготви за победа. Ако изпълним указанията, ще стигнем до победата. Имам добри спомени от престоя ми в Ботев (Враца). Какъвто ще е тернът за нас, такъв ще е и за тях. Не може да ни служи като опрадвание“, каза той.

Източник: БНР