Рафаел Варан и неговите съотборници в Манчестър Юнайтед са започнали да разбират по-добре идеите на клубния мениджър Ерик тен Хаг, който пое отбора миналото лято. Френският национал говори пред официалния сайт на „червените дяволи“ за отношенията в състава на 20-кратните шампиони на Англия.

„Сега се чувстваме още по-добре в сравнение с времето преди последния мач срещу Манчестър Сити. Вече знаем значително по-добре какво иска от нас Ерик тен Хаг и как иска да го направи. Виждаме еволюцията на този отбор, след като изиграхме среща на доста високо ниво. Изключително щастливи сме. Интензивността на всеки един двубой във Висшата лига е невероятна. Много прилича на големите мачове в Шампионската лига. Ритъмът е много висок, а футболистите в първенството са добре подготвени физически. Знаем колко е трудно да се печели, но показваме, че сме силни“, заяви Варан пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

След 20 кръга „червените дяволи“ са на четвърто място в класирането в шампионата на Англия и имат актив от 38 точки. Лидерът Арсенал е с 9 пункта повече. В края на миналата седмица Юнайтед победи местния си противник Манчестър Сити с 2:1.

На 18 януари Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Кристъл Палас.

Източник: Асен Даскалов, БТА