Суперзвездата на Пари Сен Жермен и Аржентина Лионел Меси направи равносметка на страхотната в личен план 2022 година, в която спечели световната титла.

Също така той благодари за подкрепата, която получава от цял свят, и пожела на всички свои фенове успешна 2023 година. Ето какво написа той в социалните мрежи към свои снимки със семейството си:

„Приключва година, която никога няма да забравя. Мечтата, която винаги съм преследвал, най-после се сбъдна. Но това нямаше да струва нищо, ако не можех да го споделя с едно прекрасно семейство, най-доброто, което мога да имам, и приятели, които винаги ме подкрепят и не ми позволиха да остана на земята след всяко мое падане.

Също така искам да запазя много специален спомен за всички хора, които ме следят и ме подкрепят, невероятно е да мога да споделя този път с всички вас. Би било невъзможно да стигна там, където съм, без тази голяма подкрепа, която получих както от целия народ на моята страна, така и от хората в Париж, Барселона и толкова много градове и страни, откъдето продължавам да получавам обич.

Дано тази година да е била прекрасна за всички вас и ви желая всичките здраве и сила, за да продължите да бъдете щастливи и през 2023 година.

Огромна прегръдка за всички!“

Източник: Tribune