Левски завърши наравно 0:0 със Септември и зае четвъртото място в българската футболна efbet Лига, предаде националното радио. След 12 мача „сините“ имат 25 точки и изостават с пет от лидера ЦСКА 1948, но имат и два мача по-малко от „червените“.

Първото полувреме завърши без голове, въпреки че двата отбора направиха няколко положения за гол. Филип Кръстев пропусна от удобна позиция за Левски на старта, а Илиян Стефанов не успя да уцели вратата при друга удобна ситуация. Уелтън бе най-близо до гол за гостите но Димитър Шейтанов отрази удара на бразилеца.

Юношата на „сините“ Атанас Кабов пък пропусна за Септември, след като Пламен Андреев отрази удара му в средата на полувремето.

Втората част започна с греди на Андриан Краев и Уелтън, а Марин Петков не успя да уцели вратата на домакините от удобна позиция. Левски натисна домакините си в собствената им половина, но така и не вкара гол до края на мача.

С това равенство Септември се изкачи на 13-о място с десет точки.“Създадохме достатъчно ситуации, но в края имаше неточни подавания или неточен последен удар. Трябва да подобрим значително тези компоненти, защото в последните мачове можехме да отбележим повече голове. Футболистите обаче се стараха. Имаше енергия, но ни липсваше последния удар“,заяви Станимир Стоилов след мача.

„Няма как да не бъда доволен от играта ни. Планът ни бе да затворим пространствата по фланговете и да правим максимално бърз преход. Искахме да вкараме и гол, но нямахме донякъде шанс, донякъде и умение. Доволен съм обаче от себераздаването.Изключително доволен съм и от играта в защита. Съжалявам само за това, че на моменти губехме бързо топката, но Левски пресира много добре.Надявам се да има подем в играта ни и да бъдем мотивирани и занапред. Благодаря на футболистите ни за доверието, което проявиха към новия треньорски екип“,сподели наставникът на Септември Светослав Петров.