Лионел Меси вкара два гола, а Аржентина спечели с 3:0 срещу Ямайка в контрола и увеличи серията си без загуба на 35 мача. Поредицата обхваща период от три години, който почти стигна и до световното първенство по футбол в Катар.

Хулиан Алварес изведе аржентинците напред в резултата в 13-ата минута. Меси пък влезе в игра в 55-ата и увеличи головата си сметка за националния отбор до 90 попадения в общо 164 мача.

Шесткратният носител на приза „Златна топка“, който преди три месеца навърши 35 години, вкара с удар от около 20 метра в 86-ата минута след размяна на пасове с Джовани Ло Селсо. Три минути по-късно той се разписа и от пряксвободен удар, след като бе съборен от Адриан Мариапа извън наказателното поле. 

Меси бе център на вниманието след появата си на терена на „Ред Бул Арена“ в Ню Джърси. На два пъти привърженици опитаха да стигнат до мегазвездата на международния футбол, но и в двата случая бяха спирани от охранителите на мача. 

Меси е с четири гола за Аржентина в последните два мача, които са подгряващи за отбора преди световното първенство в Катар.