Феновете на Левски заформиха огромни опашки за билети за предстоящия сблъсък с Айнтрахт (Франкфурт) от плейофите за влизане в групите на Лига на конференциите. От днес пропуските бяха пуснати в свободна продажба, а още от рано привържениците на „сините“ се бяха наредили пред касата на Националния стадион „Васил Левски“ на ул. Гурко, както и пред касите на стадион „Георги Аспарухов“.

Много от привържениците бяха дошли часове преди отварянето на касите, за са пазят реда си. Пропуските се продават и в Eventim.bg и онлайн, но поради огромния интерес сървърите бяха постоянно заети и нямаше шанс да се пазарува по интернет.

Въпреки че имаше ограничения да се продават по 5 билета на човек, за да се избегне спекула с билетите на „черния“ пазар, то някой хора успяха да купят много повече пропуски, като взимаха за различни сектори.

Очаква се още до края на деня голяма част от местата на стадион „Васил Левски“ да свършат и евентуално да бъдат пуснати в продажба единични бройки в следващите дни. Очаква се на двубоя в четвъртък Националния стадион да бъде пълен до краен предел.

Двубоят между Левски и Айнтрахт ще се играе в четвъртък от 20:00 часа.

В същотто време се разбра, че мачът между Арда и Левски от седмия кръг на Първа лига е отложен по искане на „сините“, обяви днес Спортно-техническата комисия към БФС. 

Причината е двата мача на Левски с Айнтрахт от плейофите за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите, които ще се играят на 24 и 31 август. Двубоят между Арда и Левски трябваше да се играе в неделя, 27 август, от 19:00 часа